Отзиви

Анжела и Стальо

"Висок професионализъм по време на целия ангажимент и стилни, качествени снимки обработени без забавяне. Внимание и усет към индивидуалните ни желания и цени по-добри от конкуренцията! Благодарим и пожелаваме успех за в бъдеще!   Hohe Professionalität während der gesamten Veranstaltung. Stillvolle und hochwertige Bilder, die rechtzeitig und ohne Verzögerungen zur Verfügung gestellt wurden. Aufmerksamkeit und Gespür zu unseren individuellen Wünschen und nicht zuletzt Preise besser als die Konkurrenz! Sehr empfehlenswert! Vielen Dank und alles Gute für die Zukunft! MfG Stal und Anzhela"


Georgi Stefanov

"Истински професионалист, от началото до края! Снимките надминаха очакванията ми, но това което ми направи най-голямо впечатление беше отношението към клиента и работния процес. Безупречен! Препоръчвам на всеки, който цени и търси най-доброто!"


g m

"Светльо е отличен пример за професионализъм в областта си. Чувствахме се много спокойно по време на целия ден и фотосесията, защото не се налагаше да мислим за нищо. Чудесна комуникация във времето преди сватбата и най-главното - абсолютна финансова коректност, дори когато се оказа, че сме оставили повече пари от предварителната уговорка, той сам се обади да ни съобщи и предложи варианти за връщане. Много сме благодарани !"


Семейство Стефанови

"Приятна семейна фотосесия в Созопол. Чудесни плажни снимки на нашия син за първия му Рожден ден. Благодарности!!! Точност и коректност! Препоръчваме :) "


Mariyana Angelova

"Изключително сме благодарни за прекрасните сватбени снимки! Всичко беше перфектно!"


Stanimira Pehlivanova

"Невероятен професионалист! Благодарим ти за страхотното отношение и за красивите спомени! Очаровани сме от подхода ти на работа, а резултатът е прекрасен! Това не са просто снимки, ти си уловил емоциите и любовта ни във всеки един кадър и ги запечата завинаги! И за миг няма да се замислим и ще те търсим при всеки наш следващ повод!"


Desy Swain

"Благодаря за приказните сватбени спомени. Страхотен професионалист и артист. Помогнахте ни да осъществим една мечта."


Albena Topalova

"Страхотен професионалист, който направи не просто снимки, а незабравими спомени за цял живот!"


Tonnie Hope

"Много благодаря за страхотните снимки и коректното отношение. :)"


Nevena Borisova Pagureva

Изключително голям професионалист, страхотно отношение и невероятна отзивчивост! Благодаря за хубавите кадри, заснети в най-подходящия момент! Много сме доволни и бихме с радост ползвали услугите отново!"


Femke Va

"Great photographer!! We relived our wedding day and the pictures are amazing (y)
Blagodarya"


Светослав Кръстев фотограф Бургас





За мен

Защо да ме изберете?

Обадете се още днес!