Деси и Ричард - цветна сватба на брега на морето


Една сватба, която снимах с голямо удоволствие. Благодаря, Деси и Ричард!

Деси - красиво българско момиче и Ричард, един усмихнат и обичащ да се весели англичанин. Още на първата среща с тях, забелязох, че те си приличат - и двамата се усмихваха с широки и искрени усмивки. Деси обясни, че Ричард толкова е харесал традициите на българската сватба, че държеше сватбата да бъде по българските обичаи.

Месец преди сватбата, отидох да видя мястото, където беше предвидено сватбеното тържество. Крайбрежното ресторантче, където бяха планирали сватбата си, изглеждаше толкова невзрачно и неподходящо за такъв празник. Гражданският брак беше предвиден на плажа пред ресторанта. На сватбения ден всичко беше преобразено - красива арка от дърво във винтидж стил за изнесения ритуал, която беше украсена с живи цветя, кът за снимките за спомен с роднини и близки, украсата на масата на младоженците и кумовете и др. - всичко беше много стилно и красиво. А как танцуваше младоженеца традиционните български хора и ръченица - просто нямам думи. Радост е да снимаш такива хора - весели и естествени, сякаш снимките се получиха от само себе си... :)


Благодаря за приказните сватбени спомени. Страхотен професионалист и артист. Помогнахте ни да осъществим една мечта.

Деси и Ричард                                                                                                           Светослав Кръстев фотограф Бургас