Какво ще получа след като фотосесията свърши?


 Нека първо да Ви разкажа с няколко думи как снимам и какво е важно за мен в моите снимки.

   За мен е важно да уловя топлината на чувствата, усмивките на семейството и приятелите. Когато разглеждате своите снимки, не са само да си спомните събитието, но и да го преживеете отново.
  Ние съвместно създаваме нещо, което не е съществувало досега - летописа на семейството и може да Ви звучи помпозно, но аз искрено искам да се усмихнете или да заплачете от умиление и радост, гледайки снимките си. Не само да си спомните как сте изглеждали. Да си спомните ясно какво сте чувствали в онзи момент.
  Снимките са емоция. Радост, изненада, първи поглед, смях, сълзи, очакване, възхищение, ентусиазъм, еуфория! Искам Вашите деца и внуци да изпитват удоволствие, виждайки щастливите си и влюбени мама и татко или баба и дядо. Искам моите снимки да бъдат живи и истински. Така, че през годините те не губят своята актуалност.


Какво ще получа след сватбения ден? :

  • Около 50-70 снимки ще получите в рамките на 25 календарни дни. Всички снимки преминават през обработка;
  • Останалите снимки ще бъдат готови в рамките на 45 до 60 календарни дни, записани на красива флашка (USB flash drive) в кутия от бамбуково дърво;
  • Отпечатани 25 снимки в размер 13 см х 18 см.;
  • Флашката и снимките са поставени в ръчно изработена дървена кутия във винтидж стил;
  • Подаръци за Вас -стилна торбичка от плат, ръчно изрисувана с Вашите имена и датата на сватбата и красива интернет галерия със снимките с възможност за споделяне на избрани снимки в социалните мрежи;
  • За клиенти, които не живеят в Бургас и региона е възможно предаване на снимките на флашка по куриер или чрез изпращане по e-mail на линк за изтеглянето им на компютъра Ви.
  • Ако пожелаете сватбена фотокнига, времето за изготвяне им се договаря допълнително.

Вижте снимки на дървената кутия, кутията с флашка и ръчно изрисуваната торбичка в галерията.


Какво ще получа след абитуриентския бал, рожден ден, кръщене или фотосесия? :

  • Снимките на абитуриенти, рождени дни, кръщенета или фотосесии се предават на Ваш e-mail с чрез линк за изтегляне на снимките на компютъра Ви. Възможно е да бъдат записани и на флашка;
  • Сроковете за предаване на снимките, зависи от натовареността на фотографа, но обикновено е около 10 дни;
  • За клиенти, които не живеят в Бургас и региона е възможно предаване на снимките на флашка по куриер или чрез изпращане по e-mail на линк за изтеглянето им на Ваш компютър.

 

 

Върнете се, за да направите запитване оттук запитване за снимки