Фотограф Бургас цени


На сайта ми няма написани цени, като сватбен фотограф, при заснемане на фотосесии, кръщенета, семейни фотосесии, фотосесии на деца, абитуриенти и др.? 

Всички цени ще Ви бъдат предоставени при запитване по телефона или на моят мейл. Моля напишете какво точно искате да заснема и за колко време искате да ме ангажирате. Цената се формира основно от времето за което искате да ангажирате, поради което, моля, посочете го поне ориентировъчно.  Минималното време за ангажимент е 1 час.

За бъдещи младоженци Ви предоставям съкратена оферта за заснемане на сватба през 2019 г. Пълната оферта (или оферта, при която искате да заснема само част от сватбеното тържество) ще Ви предоставя при запитване по телефона или мейл.

Оферта на сватбена фотография през 2019 г.

 

- Заснемане на сватбеното тържество - общо времетраене на снимките - 10 часа;

- Фотосесия на младоженците и техните кумове в деня на сватбата;

- Всички фотографии са с художествена обработка и цветови корекции;

- Няма ограничения за максималния брой снимки;

- Срок за предаване на всички снимки - от 30 до 45 календарни дни от датата на сватбата;

 

На младоженците се предава цялостен краен продукт, който включва:

  • Флашка (USB flash drive) в дървена кутия със снимките Ви.
  • Във флашката са записани допълнително и намалени копия на всички фотографии за публикации в социалните мрежи или за пращане на близките Ви по интернет.

Идеалният вариант за мен е лична среща с Вас на която ще Ви покажа повече снимки и ще отговоря на всички въпроси, но ако сте заети или не сте от Бургас и не можете да се срещнете с мен, ще ви изпратя пълна и точна оферта с цени на Вашия e-mail. Натиснете червения бутон и попълнете формата долу на страницата, за да ми изпратите e-mail или ми се обадете на тел. 0895 744030.


Защо не искам да бъде избиран за фотограф, заради цените ми?

Основната причина е, че не искам да бъда избиран за фотограф, заради цените ми, а да бъда избран, заради това, че харесват моите снимки. Това, разбира се не означава, че клиентите няма да получат точна и пълна информация за моите цени. Но когато ми се обадят и попитат за цени и условия, аз вече знам, че те вече са разгледали сайта ми и и искат да получат също толкова хубави снимки. Разбира се, цените са важен фактор, определящ избора на фотограф на Вашата сватба, фотосесия, кръщенето на детето Ви и за заснемането на всяко друго щастливо събитие от живота Ви. За мен фотографията е повече от просто натискане на "спусъка" на фотоапарата и получаване на пари срещу това и за мен е много по-важно какво получават моите клиенти. Фотографът е ловец на моменти, моменти на щастие, любов, понякога дори и на сълзи от радост или мъка и тези моменти, трябва да бъдат показани по-красив и оригинален начин на снимките, които ще получите. Защото снимките са Вашите спомени и огромната отговорност, която стои пред мен е - тези спомени да са красиви и да продължават да бъдат ценни за Вас през годините. Сигурен съм, че това е не по-малко важно за клиентите ми, отколкото цените. 

Втората причина е, че не харесвам, така наречените готови пакети от оферти с цени, често наричани от колегите фотографи с гръмки имена - сребърен, златен, диамантен, луксозен и т.н. Пакетите най-често съдържат оферта за определено време за заснемане на събитие (най-често това важи за сватбите) и нейната цена. Често към различните пакети се добавят и фотокниги с разнообразни размери. Истината е, че така се ограничава избора на клиента. Защо той трябва да избира от нещо готово, а не го оставя да ни разкаже какво иска да получи, за колко време да ме ангажира и съответно да получи оферта с цена, според неговите индивидуални изисквания. Все едно да предложиш на бъдещата булка да избира между готови булчински рокли (конфекция), вместо роклята на нейните мечти. Този подход изисква повече усилия, повече разговори с клиентите, но резултата си струва, защото клиента ще получи точно това, което той е пожелал. 

Друга причина е, че обичам да снимам хора, които ценят хубавата фотографияИ правят разлика между снимките, които те могат да направят набързо с телефона си и тези, които ще направи професионален фотограф. И каква ще е тортата за празника им и нейната цена не е по-важно от това какви снимки ще получат. Тортата ще бъде изядена, цветята ще увяхнат, но снимките или Вашите спомени остават завинаги.

И последната причина да няма цени на сайта ми е, че аз обичам да се срещам с хората, които ще снимам и лично да им разкажа как снимам, какво е важно за мен, какво ще получат след снимките приключат. Нищо не може да замени личния контакт. Важно за мен е да видя, че тези хора ми се доверяват. Това е важно за мен, защото най-хубавите снимки се получават с тези хора, които напълно ти се доверят. Ако се срещнете с мен ще Ви покажа снимки от различни сватби, сватбени фотосесии, семейни и лични фотосесии, за да добиете пълна представа какви снимки и колко снимки ще получите. Ще уточним всички условия на заснемането, ще чуя Вашите идеи и Вашите индивидуални изисквания. Не по-малко важно е как е "опакован" крайния продукт - ще видите мостри на флашка (USB flash drive) в красива кутия и фотокнига. 

Светослав Кръстев - фотограф Бургасфотограф бургас цени, фотографи бургас цени, сватбени фотографи бургас цени, фотосесия бургас цени